20

Års
Erfaring

Med over 20 års erfaring innen innkvartering til bedrifter, har Room2rent et velprøvd konsept som tilbyr enkel og fleksibel overnatting for entreprenører og andre som har behov for kort- og langtidsleie i forbindelse med prosjekter eller annet.

Vi forstår viktigheten av å kunne fokusere på kjernevirksomheten, og derfor tar vi oss av alle boligrelaterte aspekter for våre kunder.

Room2rent har eiendommer strategisk plassert på det sentrale Østlandet, og vi dekker primært området fra Svinesund til Oslo. Dette gjør at vi er ideelt plassert for prosjekter i bygg- og anleggsbransjen, og vi kan tilby midlertidig innkvartering i moderne og komfortable rom i fast eiendom samt modulbygg/formannshybler i sentrale strøk.

Vårt konsept inkluderer oppredde senger, møblerte rom, grundig renhold og vaktmestertjenester, slik at våre kunder kan føle seg trygge og komfortable gjennom hele oppholdet.

Vi vet hvor viktig det er med pålitelige og velfungerende boligfasiliteter når man er borte fra hjemmet på jobboppdrag, og vi tar dette ansvaret på alvor. Enten det dreier seg om korte eller langvarige prosjekter,står vi klare til å tilpasse oss kundenes behov og levere skreddersydde løsninger for innkvartering.

Vårt dedikerte team er her for å hjelpe kunder med å finne den optimale boligløsningen som passer deres krav og budsjetter.

Room2rent har et solid rykte for å levere kvalitetstjenester, og vi er stolte av å være en pålitelig partner for bedrifter som trenger sømløs og komfortabel innkvartering.

Gjennom våre tjenester kan våre kunder fokusere fullt ut på prosjektene sine, vel vitende om at boligbehovene deres blir ivaretatt av profesjonelle.

Rom til leie