Oslo

Room2rent tilbyr innkvartering for bedrifter i ulike typer moduler på sentralt beliggende eiendommer i Oslo og omegn. Det er mulig å benytte bil da vi har rikelig med parkering, eller du kan bruke kollektivt tilbud rett i nærheten.  Alle hyblene  har wifi, renhold hver 14.dag, felles vaskerom, brannvarsling, vaktmestertjenester og er delvis innredet med seng, skrivepult, garderobe og kjøkkenutstyr. Det tilbys også sengetøy og håndklær dersom dette er ønskelig. Vi kan også skreddersy løsninger for deg som kunde dersom du har spesifikke ønsker som vi ikke allerede tilbyr som standard. Målsettingen vår er at kunden skal ha det så lettvint som mulig – flytt rett inn!

Vi tilbyr 3 ulike modul-typer:

  • Formannshybler ca 20m2 hvor du har eget minikjøkken (kjøleskap og liten fryser, samt 2 kokeplater, innredet med alt du trenger for å tilberede maten din) i tillegg til bad. Hybelen er for øvrig innredet med seng, skrivepult og garderobe. Egnet for 1 person.
  • Formannshybler ca 40m2 hvor du i tillegg til eget minikjøkken og bad har ett ekstra soverom. Hybelen er innredet med 1 seng per soverom, skrivepult og garderobe. Velegnet for 2 personer.
  • Hybler med bad ca 12 m2 hvor du har eget bad, privat kjøleskap med fryser, garderobe og seng, men du deler felles kjøkken.

Moss